Professionel erhvervsflytning

Erhvervsflytning - Vi tilpasser os så vi forstyrrer driften mindst muligt i jeres virksomhed

 Firmaflytning og erhvervsflytning

content/gerdsen-flytteservice-2.jpg

Firmaflytninger er et af vores helt store ekspertiseområder. I de mere end 30 år, vi har været i branchen, har vi klaret opgaver for alle slags virksomheder og institutioner, hvilket betyder, at vi kan tilbyde yderst professionel og effektiv håndtering af enhver firmaflytning.

Derudover tilbyder vi montering af alt fra møbler og IT, til kontorer og hele afdelinger.

Uden forstyrrelser for driften

Hos Gerdsen Flytteservice lægger vi stor vægt på at kunne levere erhvervsflytning, som ikke forstyrrer virksomhedens daglige produktion. Derfor flytter vi, når det passer jer, hvad enten det er hverdag, weekend eller helligdag.

Vi står gerne for hele arbejdet fra start til slut. Lige fra levering af flyttekasser til nedpakning, kørsel, udpakning samt at sætte møblerne på plads. Vi har køretøj og grej til at løfte selv meget tunge genstande, heriblandt også flygel og klaver. Med en flytning fra os, er du sikret den bedste kvalitet, når du skal flytte.

Kort sagt klarer vi alt og altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. I princippet kan I forlade arbejdspladsen fredag og rykke ind det nye sted mandag uden at løfte en finger. Nemmere bliver det ikke, når I vælger Gerdsen Flytteservice.

Kontakt os allerede i dag:

Telefon: 86 84 63 80
Mail: info@gerdsen.dk

Kontakt os gennem kontaktformularen og bliv kontaktet indenfor 24 timer